Usch, den här våren alltså 😟 Den sätter sig på humöret fast jag inte tillåter det. Ok, ett par minuter men sedan försöker jag peppa mig själv och tänka på allt bra. Vi har underbara barn, som det dessutom går bra för. Världens gulligaste barnbarn. Jag är lyckligt gift och vi har det ganska bra ekonomiskt (pepparpeppar). Så vad har jag att deppa om? Det ska vara dalar ibland så att jag kan surfa på topparna när de kommer, eller hur? I morse när jag vaknade var jag helt förstörd. Tårarna bara forsade och efter ett tag så kom jag på att jag "bara" hade drömt. Jag drömde att någon slet bort mattan under mina fötter och vände all min trygghet mot ett stort svart hål, hua. Det är fullmåne! Jag blir lite extra känslig då. Hahaha, varje gång det närmar sig fulla månen så tänker jag: nej den här gången vägrar jag att påverkas t ex i trafiken eller matvarubutiksköer. Det har hänt att jag tar på mig ett leende när jag sätter mig i bilen, eller tar ett djupt andetag innan jag går in i en affär, för jag vet att folk påverkas. Eller så är det bara jag 😱 Nej, det är nog fler som märker av det här, t ex maken. Han kan komma hem totalt vansinnig, tss. Vi vet ju så till slut så skrattar vi bara åt det. Den här gången satte sig fullmånssprattet sig på hjärnan när jag sov, jaja, då är det skönt att vakna tidigt. 
Mors Dag var syrran och jag uppe hos mamma. Jag ringde först för att kolla läget lite och hon blev så glad när jag frågade om hon ville ha besök 👍🏻 Vi åkte dit på eftermidda'n och hade blommor, choklad, tårta och mina hembakade havretekakor med oss. Vi fikade och bara hade det trevligt. Jag fick tipset av en vän att vad mor än säger så håll bara med. Jag gjorde det och det gick hur bra som helst. Tack för tipset 👌🏻 Syrran och jag försökte att hålla oss i samma rum hela tiden men så fort jag gick ut från vardagsrummet så blev hon jättenervös. Hon måste ha koll på oss båda samtidigt så att vi inte stjäl något 😢 Vi var där i c:a två timmar och det gick bra. Inga utbrott mer än tårar, stackars lilla inlåsta mamma. Hon ska på utflykt i sommar med en förening hon är med i och jag hoppas verkligen att det går bra. 
 
Viktmässigt står det fortfarande still men jag trivs ganska bra med den här vikten 👍🏻 
Jag var ju med i stadens Vårrus och skulle promenera 🏃🏻💨 jodu, jag sprang nog hälften om inte mer. Fem km på dryga 40 minuter. Förra gången (år 2000) sprang jag på 29 minuter men det är ju "ett par år" sedan 😂 
Kul var det iallafall och träningsvärken satt som en smäck i dagarna två. 
Nej nu är det dags för frukost 🍳🍌